Aanleg hockeyveld


Sportzaccom ziet graag dat iedereen in Nederland kan sporten! U zit bij ons dan ook op de juiste plek om een hockeyveld aan te laten leggen voor uw sportvereniging of in de wijk als gemeente. We gaan samen voor betaalbaarheid en kwaliteit.

We hebben oog voor detail bij het aanleggen van uw hockeyveld. Samen bespreken we de wensen en eisen van u als onze klant, zodat we een mooi plan met overzichtelijke begroting kunnen realiseren. Geniet van jarenlang speelplezier na de aanleg van een hockeyveld door Sportzaccom. Aarzel niet om in contact te komen.

Ondergrond hockeyveld

Uw wensen en eisen staan bij de aanleg hockeyveld met behulp van Sportzaccom op de eerste plaats. Verder letten we uiteraard op de regels die vanuit de vakbond zijn ingesteld voor de vormgeving van uw hockeyveld. De projecten van Sportzaccom worden dan ook altijd naar tevredenheid afgerond. We hebben al vele gemeenten en verenigingen geholpen bij hun sportinvesteringen. Samen denken we na over de mogelijkheden. Sportzaccom licht u met plezier in over de eigenschappen, onderhoudszaken en levensduur van uw hockeyveld.

Kunstgras hockeyveld

Sportzaccom is úw partner bij de aanleg van een hockeyveld. Graag werken wij met duurzame materialen en de juiste ondernemers. Vandaar dat u voor uw kunstgras hockeyveld bij ons dan ook op de juiste plek zit. Samen kijken we naar de vakbond regels en kwaliteit van bepaalde aannemers, zodat uw wijk of hockeyvereniging nog jarenlang speelplezier heeft. Samen kijken we in een vrijblijvend adviesgesprek naar de mogelijkheden. Aarzel niet om een bakje koffie in te plannen, zodat we samen uw aanleg hockeyveld kunnen bespreken!