Aanleg tennisveld


Sportzaccom ziet graag dat heel Nederland toegang heeft tot kwalitatief goede sportvelden. Vandaar dat we u graag helpen bij de aanleg van uw tennisveld. Met ons unieke concept maken we het aanleggen van tennisvelden een stuk overzichtelijker, ook wat begroting betreft. Doordat we werken met terugbetalingen over een periode van bijvoorbeeld tien jaar, worden kosten veel meer behapbaar voor de meeste verenigingen. Investeringen doen is altijd spannend, maar met Sportzaccom bent u er veel zekerder van dat uw investering niet voor niets was.

Het aanleggen van tennisvelden kost tijd, moeite en een hoop geld. Met het onafhankelijke advies van een expert als Sportzaccom komt u voor minder kosten te staan en zijn deze bovendien niet onverwacht. Bovendien zorgen we ervoor dat er voldaan wordt aan de eisen voor een officieel tennisveld en kiezen we aannemers die staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Geniet van jarenlang speelplezier op uw tennisveld door Sportzaccom in te schakelen voor de aanleg van uw tennisveld!

Kosten all weather tennisbaan aanleggen

Het aanleggen van een tennisveld is best een klus. Bovendien is het een flinke investering. Zeker de kosten voor een all weather tennisbaan, wat inhoudt dat er kunstgras wordt aangelegd, kunnen hoog oplopen. Sportzaccom neemt u graag uw zorgen uit handen, zodat er tijd én geld overblijft voor andere zaken. Sportzaccom denkt met plezier mee over de aanleg van uw tennisveld. Doordat we kennis hebben van de eisen en mogelijkheden in de aanleg van uw tennisveld, kunnen we u afhankelijk adviseren over aannemers. Bovendien spreiden we de kosten voor de aanleg van uw tennisveld uit over een lange periode, wat de kosten behapbaar en voorspelbaar maakt. Kies ervoor uw tennisveld aan te leggen met behulp van Sportzaccom!

Kunstgras tennisbaan aanleggen

Een kunstgras tennisbaan aanleggen betekent dat er ook onderhoud moet gaan worden uitgevoerd na verloop van tijd. Dit is in goede handen bij Sportzaccom en wordt al meegerekend in uw investeringskosten. Zo hebt u dus compleet helder waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Leg een betaalbaar kwaliteit tennisveld aan met de expertise van Sportzaccom. We horen graag van u en lichten u graag verder in over wat wij kunnen betekenen voor uw tennisvereniging of wijk. Op naar jarenlange speelplezier op een prachtig tennisveld!

Beste kwaliteit in de markt


Wij werken enkel met de beste en meest duurzame materialen, aannemers en installateurs zodat het veld altijd in top conditie is.


Betaalbaar speelplezier


Wij zorgen niet alleen voor lagere investeringen, maar omdat deze periodiek worden betaald zijn deze ook eenvoudig in de begroting op te nemen.


Geen zorgen over onderhoud


Wij verzorgen het onderhoud en kunnen dan ook de beste kwaliteit garanderen. Onze velden voldoen gedurende deze periode aan de door de bonden gestelde eisen.


Kom in contact met ons

Of plan hier een afspraak in