Aanleggen hockeyvelden


Wij van Sportzaccom willen graag dat iedereen in Nederland toegang heeft tot een kwalitatief goed sportveld. Vandaar dat we u graag helpen bij het aanleggen van uw hockeyvelden. Welke soort en hoeveelheid maakt ons daarbij niets uit. Door onze unieke aanpak, realiseerden vele sportverenigingen en gemeenten al sportvelden op een betaalbare wijze. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor het aanleggen van uw hockeyvelden.

Het aanleggen van hockeyvelden kan heel wat zorgen met zich meebrengen. Worden de velden wel op de juiste wijze aangelegd, vergooien we als vereniging geen geld bij de aanleg, hoe gaan we de aanleg begroten en hoelang zullen de hockeyvelden meegaan? Uw onafhankelijke expert Sportzaccom neemt deze vragen graag van u over. Door onze expertise weten we uitstekend op welke wijze we het aanleggen van hockeyvelden moeten aanpakken en kunnen we overzichtelijke kosten voor u creëren. Geniet van jarenlang speelplezier door te kiezen voor de aanleg van hockeyvelden door Sportzaccom. 

Kunstgras hockeyveld

Sportzaccom is úw partner op het gebied van aanleg van sportvelden. Ook voor het aanleggen van uw hockeyvelden bent u bij ons dus op de juiste plaats. Uw wensen als klant staan bij ons centraal. We ontnemen u graag uw hoofdzorgen over de aanleg van hockeyvelden, want het kan heel wat energie kosten. Het aanleggen van hockeyvelden is immers best een investering. 


Uw onafhankelijke partner Sportzaccom zorgt voor een gestroomlijnde aanleg, voldoening van de juiste eisen en onderhoud. Dit alles wordt gerealiseerd met een overzichtelijk begroting, doordat we uw investeringskosten over een periode van bijvoorbeeld tien jaar uitsmeren. Zo hebt u altijd een voorspelbare afbetaling. Vele verenigingen en gemeenten gingen u naar tevredenheid voor bij Sportzaccom! Neem contact met ons op voor het aanleggen van uw hockeyvelden.

Hockeyveld lijnen aanleg

Het aanleggen van een hockeyveld betekent dat er moet worden voldaan aan bepaalde eisen vanuit de bond. Bijvoorbeeld de hockeyveld lijnen houdt Sportzaccom goed in de gaten. Op deze manier is de grote investering die u doet voor uw vereniging of wijk in één keer de juiste. Daarnaast kan uw vereniging dan ook deelnemen aan officiële wedstrijden, door goedkeuring vanuit de bond. Ontneem uzelf hoofdzorgen rondom geld en kwaliteit, en besteedt deze tijd nuttiger! Sportzaccom zorgt voor betaalbare kwaliteit en staat gereed voor uw hockeyvelden aanleg. 


Neem contact met ons op om uw persoonlijke casus te bespreken, zodat we aan de slag kunnen met uw wensen, eisen en budget. Profiteer van het unieke concept van Sportzaccom door te gaan voor betaalbaarheid, overzicht, kwaliteit en jarenlang speelplezier!