Grasmat voetbalveld


Het aanleggen of renoveren van een voetbalveld is een hele klus. Je wilt natuurlijk graag dat jouw club of wijk het beste voetbalveld heeft, dat ook nog eens lang meegaat.

Laat je adviseren over jouw voetbalveld door de experts van Sportzaccom, zodat jij je hoofd er niet over hoeft te breken. Samen realiseren we een grasmat van top kwaliteit met duidelijke financiering en jarenlang speelplezier. 

Kunstgras voetbalveld prijs

We begrijpen erg goed dat het een hele spannende zaak is een investering te doen in kunstgras voor het voetbalveld van jullie vereniging of als gemeente voor een wijk. De prijs kan goed oplopen en de kwaliteit en rekening die gehouden wordt met vakbondregels is soms niet voldoende. Bij Sportzaccom gaan we altijd eerst in gesprek met onze klant. Het is namelijk erg belangrijk om een helder overzicht te hebben van mogelijkheden, wensen en budget voordat we beginnen met de aanleg van jullie grasmat. We geven jullie graag ons onafhankelijke advies en denken met jullie na over de begroting en financiering van jullie grasmat voetbalveld. 

Kunstgras voetbalveld aanleggen

Ben je benieuwd wat Sportzaccom voor jullie club of wijk kan betekenen? Neem dan contact met ons op, zodat we samen in gesprek kunnen. Zo wordt jullie kunstgras voetbalveld met expertise en zorgvuldigheid aangelegd. Met Sportzaccom zorg je voor een overzichtelijk kostenoverzicht en een persoonlijke aanpak. Onze expertise tovert jullie voetbalveld om in een kwaliteitsgrasmat!