Sportzaccom


Investeringen in sportaccommodaties staan onder grote druk door begrotingstekorten. De oplossing vind je bij ons!

Waarom kiezen voor Sportzaccom?

10 jaar gegarandeerd speelplezier


In het concept van Sportzaccom worden de kosten niet alleen verlaagd, maar ook zorgen we voor een langere betaaltermijn van tien jaar met steeds een lage afbetaling.

De oplossing van Sportzaccom

Graag zien we dat iedereen in Nederland de juiste en voldoende mogelijkheden tot sport heeft. Kunstgrasvelden zijn dan ook voor veel verenigingen zijn kunstgrasvelden onmisbaar. Het betalen van de aanleg, het onderhoud en renovatie van zo'n veld is echter steeds lastiger.


Steeds meer gemeenten worden geconfronteerd met forse begrotingstekorten. Het investeren in bijvoorbeeld kunstgras voor sportvelden wordt steeds lastiger om uit te leggen, wanneer de burger meer moet betalen om begrotingstekorten weg te werken. Verder zijn veel verenigingen ook op zichzelf aangewezen voor het verduurzamen van hun sportvelden met bijvoorbeeld LED Sportveldverlichting.


De kosten voor een sportveldinvestering worden met het unieke concept van Sportzaccom niet alleen verlaagd, maar ook uitgespreid over een periode van 10 jaar. Op deze manier kunnen er veel meer verenigingen aan sportvelden van kwaliteit worden geholpen en kunnen renovaties makkelijker worden ingepast. Wij bieden de garantie op optimale speelvelden, verlichting en onderhoud.

Mark de Jong

De man achter Sportzaccom


Mijn naam is Mark de Jong, de man achter Sportzaccom. Ik heb een passie voor sport en duurzaamheid en sta klaar om uw vereniging of gemeente te helpen met de beste oplossing.


Sportzaccom is dé specialist in sportaccommodaties. Ik ben ervan overtuigd dat het gemeenten en verenigingen helpt om investeringen anders aan te pakken. Alleen zo kunnen we ook in de toekomst veilige, duurzame en goed onderhouden sportaccommodaties realiseren. Met ruim 20 jaar ervaring in de sportwereld met mijn eigen bedrijf Malsen en andere organisaties zie ik ook uw uitdaging graag tegemoet.


In een tijd waarin verduurzaming steeds belangrijker is, zijn wij met Sportzaccom de partij die meedenkt. We denken in oplossingen, mogelijkheden en kansen perfect passend bij uw situatie. Investeringen spreiden we, zodat duurzaamheid ook voor u betaalbaar is zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. Hoe mogen we u helpen?


“Ieder kind verdient een goed sportveld om op te kunnen sporten.”


Mark de Jong - Eigenaar Malsen

Gegarandeerde topconditie


Sportzaccom zoekt de beste en duurzaamste materialen, aannemers en installateurs voor jouw sportveld!


Betaalbaar speelplezier


Door onze periodieke afbetalingen zorgen wij voor eenvoudige opname van de kosten in de begroting van jullie vereniging of gemeente.


Geen zorgen over onderhoud


Het onderhoud is bij Sportzaccom in goede handen! Alleen zo kunnen we ook de beste kwaliteit garanderen en voldoen onze velden aan de door de bonden gestelde eisen.


Kom in contact met ons

Of plan hier een afspraak in