Kunstgras sportveld aanleggen


Hoeveel sportverenigingen, gemeenten en sportclubs worden door de hoge investeringskosten voor een nieuw of gerenoveerd speelveld niet tegengehouden om deze aan te laten leggen? Sportzaccom ziet echter graag dat iedereen in Nederland bij zich in de buurt kan sporten op een kwalitatief goed sportveld! Vandaar dat we gemeenten en verenigingen adviseren over betaalbare aanleg van hun kunstgras sportvelden. Samen gaan we voor betaalbaarheid en kwaliteit!

Het unieke concept van Sportzaccom heeft alles te maken met de juiste aanpak, verlaagde investeringskosten en een begrotingsplan over een langere periode van bijvoorbeeld 10 jaar. Op deze manier wordt de drempel om een kunstgras sportveld aan te leggen een stuk lager en hoeft u zich niet meer het hoofd te breken over lastige keuzes en geldsommen. Sportzaccom realiseert jarenlang speelplezier, kom zeker met ons in contact als u geïnteresseerd bent in ons werk!

Kunstgras voetbalveld aanleggen kosten

De kosten voor het aanleggen van een kunstgras voetbalveld zijn vaak verre van overzichtelijk. Door samen te werken met Sportzaccom, een onafhankelijke adviseur, zorgt u voor een duidelijk begrotingsplan met betaling over een langere periode. Daarnaast weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt bij de aanleg van het kunstgras sportveld. Uw vereniging of gemeente kan dan dus spelen op een sportveld dat nog jarenlang goed blijft en waarop voldaan is aan de juiste eisen vanuit de bonden. 


Bij Sportzaccom staan uw wensen en eisen uiteraard op de eerste plek in het aanleggen van uw kunstgras sportveld. Daarom komen we graag met u in gesprek om uw budget, wensen en de mogelijkheden vast te stellen. De regels vanuit de bond zijn hierbij uiteraard ook van belang. Samen denken we na over de mogelijkheden voor uw sportinvestering. Leg uw kunstgras sportveld aan met behulp van ons onafhankelijke advies!

Sportvelden onderhoud

Bij het aanleggen van een kunstgras sportveld hoort onvermijdelijk ook een keer onderhoud. De experts van Sportzaccom kunnen u alles vertellen over de eigenschappen, levensduur en onderhoudszaken van uw kunstgras sportveld. 

We selecteren met zorg de juiste ondernemers en promoten het gebruik van duurzame materialen. Neem contact met ons op om eens onder het genot van een bakje koffie jullie sportveld casus door te spreken! Tot snel bij Sportzaccom, waar we gaan voor betaalbare kwaliteit!