Padelbanen aanleggen


Het aanleggen van uw padelbanen op een overzichtelijke en betaalbare manier? Dat klinkt wellicht als een sprookje. Toch wil Sportzaccom dat realiseren! Door de hulp in te schakelen van onze onafhankelijke experts zorgt u voor verlaagde investeringskosten, een overzichtelijke begroting en de beste kwaliteit! Bovendien zijn kopzorgen bij ons verleden tijd, aangezien Sportzaccom zich daarmee bezighoudt. Veilig sporten op een kwalitatief sportveld: wie wil dat nou niet?

Bij het aanleggen van padelbanen is het belangrijk om verstand te hebben van bijvoorbeeld ondergronden, duurzame materialen en de juiste ondernemers en om de kennis van de eisen vanuit bonden te hebben. Alle zorgen over de aanleg van uw padelbaan zijn daarmee verleden tijd bij het inschakelen van Sportzaccom. 

Met ons unieke concept zorgt u voor de juiste kennis op de juiste plek. Onze experts zorgen met plezier en nauwgezetheid voor de juiste ondernemers, duurzame en kwalitatief goede materialen en een verlaagde, overzichtelijke investering. Op naar jarenlang speelplezier!

Padelbaan aanleggen prijs

Wat veel gemeenten en sportclubs of sportverenigingen terugschrikt bij het kiezen voor het aanleggen van een nieuwe padelbaan of het renoveren van hun padelbaan, zijn de hoge investeringskosten. Het is best spannend om zulke hoge bedragen uit te geven, waarbij het nog maar de vraag is of je de juiste keuzes maakt met betrekking tot duurzaamheid. 


De experts van Sportzaccom zijn u graag van dienst bij het aanleggen van uw padelbanen. Samen bespreken we wat er precies moet worden vormgegeven, zodat Sportzaccom aan het werk kan met de juiste ondernemers en materialen opzoeken. Ook helpen we u met het overzichtelijk opstellen van een begrotingsplan. Zo komen we uit bij jarenlang speelplezier! 

Levensduur padelbaan

De experts van Sportzaccom vertellen u alles over het onderhoud, de levensduur en de eigenschappen van uw padelbanen. Zo zorgen we voor transparantie en weet u waar u aan toe bent. Vraag gerust wat we voor u kunnen betekenen, informeer naar de mogelijkheden. We begeleiden uw padelbaanproject met veel plezier van begin tot eind. Ga dus vooral voor de betaalbare kwaliteit van Sportzaccom als u padelbanen wilt aanleggen.

Beste kwaliteit in de markt


Wij werken enkel met de beste en meest duurzame materialen, aannemers en installateurs zodat het veld altijd in top conditie is.


Betaalbaar speelplezier


Wij zorgen niet alleen voor lagere investeringen, maar omdat deze periodiek worden betaald zijn deze ook eenvoudig in de begroting op te nemen.


Geen zorgen over onderhoud


Wij verzorgen het onderhoud en kunnen dan ook de beste kwaliteit garanderen. Onze velden voldoen gedurende deze periode aan de door de bonden gestelde eisen.


Kom in contact met ons

Of plan hier een afspraak in