Sport accommodatie realisatie


Sportzaccom helpt verenigingen en gemeenten om sportaccommodaties te realiseren voor een betaalbare prijs en met een overzichtelijk begroting. Wellicht zijn jullie met een voetbalvereniging, hockeyvereniging, padelvereniging of tennisvereniging al een hele tijd aan het sparen voor een nieuwe sportaccommodatie, maar is het spannend om een investering als deze aan te gaan. Dan helpen de experts van Sportzaccom jullie graag verder.

Wij kunnen de juiste weg wijzen in het aanleggen van jullie sportaccommodatie. Het unieke concept van Sportzaccom zorgt ervoor dat iedere vereniging kan sporten op de juiste bodem, met de juiste regels vanuit jullie vakbond. Het verlagen van de investeringskosten en het uitspreiden van deze kosten over een aantal jaren, zorgt voor een veel meer behapbaar project. We zorgen er met veel plezier voor alle wijken en verenigingen in Nederland kunnen sporten! Laat al jullie hoofdzorgen over aan Sportzaccom.

Sportaccommodatie kosten

Sportzaccom is uw partner in het realiseren van jullie sportaccommodatie. Uw wensen als klant staan bij ons centraal. Dat houdt in dat we er alles aan doen om te zorgen voor de realisatie van uw wensen op een betaalbare manier. We horen dus graag van uw wensen en budget, want het aanleggen van een sportaccommodatie brengt nogal wat kosten met zich mee. Het plan voor jullie sportaccommodatie bespreken we graag in een gesprek. 

Op deze manier krijgen we de beste investeringsoptie goed voor ogen kunnen we ons onafhankelijke advies inclusief een overzichtelijke begroting geven.

Aanleg sportaccommodatie

De aanleg van jullie sportaccommodatie is in goede handen bij Sportzaccom, een onafhankelijke organisatie die bijstaat in het overzichtelijk houden van investeringen en goede kwaliteit garandeert. Zo heeft jullie vereniging nog jarenlang speelplezier! Kom vooral in contact met ons, zodat we samen de mogelijkheden kunnen ontdekken. Geniet zo snel mogelijk van het spelen op jullie veld en het chillen in de accommodatie!