Sportvelden aanleggen


Bij het aanleggen van sportvelden komen heel wat dingen kijken. Allereerst is het belangrijk welk soort sportveld er aangelegd moet worden: hockey, padel, voetbal, tennis?

Sportzaccom realiseert het allemaal voor jou en je club. Voor ieder sportveld is het belangrijk dat er een solide bodem is, zodat er geen verzakkingen en dergelijke narigheden optreden. De regels voor sportvelden zijn ons bekend, zodat we jullie goed kunnen helpen bij de aanleg van je sportveld. 

Kunstgras voetbalveld aanleggen kosten

De kosten voor het aanleggen van een sportveld kunnen een hele hoop hoofdzorgen veroorzaken. Maak gebruik van de expertise van Sportzaccom bij het aanleggen van je sportveld. Onze experts geven onafhankelijk advies en denken graag mee over financiering. Of het nu gaat om renoveren, nieuwe aanleg of opknapbeurten: wij bieden je graag een reikende hand! We zijn van alle markten thuis en hebben dan ook voldoende kennis en ervaring om op professionele wijze te zorgen voor een kwalitatieve realisatie! 

Sportvelden onderhoud

Ook voor meerjaren onderhoud bent u aan het juiste adres bij Sportzaccom. Samen denken we na over het beheer, zodat de aanleg van uw sportveld een geslaagd project wordt én blijft. Met ons unieke concept en uitstekende kwaliteit zorgen we voor sportveld naar wens. Bel naar Sportzaccom om een gesprek in te plannen!