Tennisveld aanleg


Heel wat verenigingen, clubs en gemeenten worden weerhouden van het aanleggen van een kwalitatief goed tennisveld door de grote kosten die eraan verbonden zijn. Het blijft spannend om investeringen te doen, zeker wanneer dit grote bedragen zijn zoals bij het tennisveld aanleggen. Onafhankelijk advies is dan van grote waarde, aangezien veel mensen in Nederland dan weer toegang hebben tot goede sportvelden!

Zelfs met het beste tennisveld is er op een gegeven moment vernieuwing nodig, en als er een tennisclub wordt opgestart is een tennisveld aanleggen uiteraard onvermijdelijk. Toch kan de aanleg van een tennisveld heel wat zorgen met zich meebrengen. Het kost immers tijd, aandacht en geld. Schakel de unieke hulp van Sportzaccom in bij het overzichtelijk maken van de begroting, het verlagen van investeringskosten en het waarborgen van kwaliteit! Sportzaccom staat voor jullie tennisvereniging of wijk klaar om een prachtig tennisveld aan te leggen. Zo hebt u samen met uw tennismaatjes of inwoners van de wijk jarenlang speelplezier!

Hardcourt tennisbaan aanleggen kosten

Een tennisbaan aanleggen is niet zomaar gebeurd. Daarvoor is heel wat tijd, energie en geld nodig. Vooral de kosten van tennisveld aanleg is wat veel mensen terugschrikt. Door de hulp van Sportzaccom in te schakelen hoeft u zich het hoofd heel wat minder te breken! We denken met plezier met u mee over de mogelijkheden, wensen en kosten van een tennisbaan. Bovendien wijzen we u op belangrijke zaken, zoals de geschiktheid van de ondergrond of de regels vanuit de bond voor de vormgeving van het tennisveld. Samen maken we een plan en zorgen we voor verlaagde en overzichtelijke investeringskosten. Dit wordt terugbetaald over een periode van bijvoorbeeld 10 jaar, waardoor het veel makkelijker wordt om een gravel of hardcourt tennisbaan aan te leggen. 

Kunstgras tennisbaan onderhoud

Bij de aanleg van een tennisveld is het uiteraard belangrijk om ook al na te denken over eventueel onderhoud. Dit zorgt er namelijk voor dat de kunstgras tennisbaan jarenlang in goede staat blijft. Ook de onderhoud van uw tennisbaan wordt in de begroting meegenomen door Sportzaccom. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Als u een kwalitatief goede tennisbaan aanlegt, zullen dit echter zeer geringe kosten zijn. Neem zeker contact met ons op als u benieuwd bent wat wij voor uw vereniging of wijk kunnen betekenen! Profiteer van onze expertise, op naar jarenlang speelplezier!

Beste kwaliteit in de markt


Wij werken enkel met de beste en meest duurzame materialen, aannemers en installateurs zodat het veld altijd in top conditie is.


Betaalbaar speelplezier


Wij zorgen niet alleen voor lagere investeringen, maar omdat deze periodiek worden betaald zijn deze ook eenvoudig in de begroting op te nemen.


Geen zorgen over onderhoud


Wij verzorgen het onderhoud en kunnen dan ook de beste kwaliteit garanderen. Onze velden voldoen gedurende deze periode aan de door de bonden gestelde eisen.


Kom in contact met ons

Of plan hier een afspraak in