Tennisveld aanleggen


Onze experts leggen uw tennisveld betaalbaar aan! Bij Sportzaccom zijn uw hoofdzorgen verleden tijd. Zo krijgt uw vereniging of wijk in de gemeente een tennisbaan van de beste kwaliteit. Zo kunt u veilig sporten, met de beste en duurzaamste materialen en de juiste aannemers.

Een tennisveld aanleggen vereist heel wat kennis en inzicht. Ook kunnen de kosten hoog oplopen. Dit alles kan zorgen voor heel wat kopzorgen en tijdsverspilling. Schakel daarom zeker een onafhankelijke expert in, zodat het makkelijker wordt om jullie tennisveld aan te leggen. Bij Sportzaccom zit u goed voor gravel, hardcourt of kunstgras tennisvelden. We nemen alle zorgen over de begroting en het onderhoud op ons! Onze experts kunnen jullie uitstekend helpen bij deze onderneming. De investeringskosten worden bij onze unieke aanpak verlaagd en de kosten worden verspreid over een periode van tien jaar. Zo blijft de begroting overzichtelijk en zijn kosten makkelijk op te nemen in de jaarlijkse begroting. De tennisvereniging of wijk zal jarenlang speelplezier hebben van een prachtige nieuw tennisveld.

Tennisveld aanleggen prijs

Voor de aanleg van een kunstgras, gravel of hardcourt tennisbaan komen nogal wat kosten en moeiten om de hoek kijken. Allereerst gaan de experts van Sportzaccom een gesprek voeren over de wensen, mogelijkheden en het budget. Op deze manier kunnen we goed bepalen hoe jullie tennisveld eruit komt te zien en wordt de begroting een stuk overzichtelijker. Jullie tennisveld wordt zo snel mogelijk aangelegd, zodat erop gespeeld kan gaan worden.

Kunstgras tennisveld onderhoud

Om een kunstgras tennisveld mooi te houden, zodat deze jarenlang meekan, is onderhoud van groot belang. Ook dat kan voor zorgen over investeringen zorgen. Sportzaccom neemt deze kosten direct mee in haar projecten, zodat u als klant geen onverwachte rekeningen ontvangt. Op deze manier begeleiden we de aanleg van uw kunstgras tennisveld richting een succesvolle investering, waar u en de leden van uw hockeyvereniging of de inwoners van uw gemeente blij mee zijn. 

Bij Sportzaccom zit u dus op de juiste plek voor begeleiding van het begin van het project tot aan jarenlang speelplezier. Kom met ons in contact om de wensen voor de aanleg van uw tennisbaan te bespreken. Informeer zeker naar de mogelijkheden, stel al je vragen aan de experts van Sportzaccom! We helpen je graag verder, ook bij het kunstgras tennisveld onderhoud. Profiteer van onze expertise en ons unieke concept!

Beste kwaliteit in de markt


Wij werken enkel met de beste en meest duurzame materialen, aannemers en installateurs zodat het veld altijd in top conditie is.


Betaalbaar speelplezier


Wij zorgen niet alleen voor lagere investeringen, maar omdat deze periodiek worden betaald zijn deze ook eenvoudig in de begroting op te nemen.


Geen zorgen over onderhoud


Wij verzorgen het onderhoud en kunnen dan ook de beste kwaliteit garanderen. Onze velden voldoen gedurende deze periode aan de door de bonden gestelde eisen.


Kom in contact met ons

Of plan hier een afspraak in