Verduurzaming


Verduurzaming is niet weg te denken in deze tijd. Zorg dat jouw sportvelden niet achterblijven.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan isolatie van de clubgebouwen, zonnepanelen en ledverlichting op het veld en in het clubhuis.


Sportzaccom is de partner op het gebied van verduurzaming van uw sportveld met alles wat er bij komt kijken. 

Verduurzamen sportaccommodaties

Door jouw sportvereniging te verduurzamen, bespaar je op termijn geld én zorg je beter voor het milieu. Win-win situatie dus! Verduurzaming kan op vele verschillende manieren. Door de juiste partners te hebben, bieden wij dit volledige pakket aan.


Denk bij verduurzaming van uw sportvereniging aan:

  • zonnepanelen
  • isolatie
  • led lampen
  • gebruik maken van circulaire materialen


Al deze zaken worden meegenomen bij een persoonlijk advies. Dit is maatwerk, daarom komen wij graag eerst met u in gesprek voor een kennismaking. Laat een bericht achter en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Sportzaccom 

energiescan

Om goed inzichtelijk te krijgen hoeveel energie u gebruikt en welke kosten u hieraan (in de toekomst) heeft, is het verstandig om een energiescan uit te laten voeren. Gas en elektriciteit wordt steeds duurder. Voorkom hoge facturen!


Bij een energiescan maken wij een nulmeting op locatie, geven wij advies op de mogelijke maatregelen en bieden wij ondersteuning bij het vinden van subsidiemogelijkheden hiervoor. De overheid steunt dit project financieel mee.

Beste kwaliteit in de markt


Wij werken enkel met de beste en meest duurzame materialen, aannemers en installateurs zodat het veld altijd in top conditie is.


Betaalbaar speelplezier


Wij zorgen niet alleen voor lagere investeringen, maar omdat deze periodiek worden betaald zijn deze ook eenvoudig in de begroting op te nemen.


Geen zorgen over onderhoud


Wij verzorgen het onderhoud en kunnen dan ook de beste kwaliteit garanderen. Onze velden voldoen gedurende deze periode aan de door de bonden gestelde eisen.


Kom in contact met ons

Of plan hier een afspraak in