Financiering


Door begrotingstekorten staan investeringen in sportaccommodaties onder druk. Wij hebben de oplossing.

Bekijk op deze pagina wat we voor u kunnen betekenen.

Sportzaccom

financiering

Er komen aardig wat kosten kijken bij het aanleg van een sportveld. Door begrotingstekorten staan investeringen in sportaccommodaties onder druk. Wist u dat er vele subsidies beschikbaar zijn vanuit de overheid om de aanleg van uw sportveld te bekostigen? 


Per case kijken wij van Sportzaccom wat er beschikbaar is. Zo kunnen we geld besparen, financieringen rond krijgen met geldschieters en leaseconstructies regelen waar jouw sportveld all-in wordt aangeboden zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Doordat dit maatwerk is, komen we graag in gesprek met u om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Stuur ons een berichtje en wij reageren zo snel mogelijk!

Beste kwaliteit in de markt


Wij werken enkel met de beste en meest duurzame materialen, aannemers en installateurs zodat het veld altijd in top conditie is.


Betaalbaar speelplezier


Wij zorgen niet alleen voor lagere investeringen, maar omdat deze periodiek worden betaald zijn deze ook eenvoudig in de begroting op te nemen.


Geen zorgen over onderhoud


Wij verzorgen het onderhoud en kunnen dan ook de beste kwaliteit garanderen. Onze velden voldoen gedurende deze periode aan de door de bonden gestelde eisen.


Kom in contact met ons

Of plan hier een afspraak in