Padelbaan aanleggen


Het is niet zomaar wat om een padelbaan aan te laten leggen. Een klus die tijd, geld en energie kost. Bovendien kan het ook nog eens fout gaan: je wilt natuurlijk graag dat jouw padelvereniging in één keer een kwaliteitsbaan heeft voor jarenlang speelplezier.

De experts van Sportzaccom staan je graag bij in het aanleggen van je padelbaan. Ons unieke concept zorgt voor betaalbaarheid én kwaliteit. We verlagen de investeringskosten en spreiden deze bovendien uit over een periode van tien jaar. Zo hoef jij je hoofd niet meer te breken over de financiën! Laat jouw padelbaan aanleggen door Sportzaccom.

Padelbaan aanleggen prijs

De kosten voor een padelbaan aanleggen kunnen soms nogal oplopen. Dit kan veel gemeenten en verenigingen ervan weerhouden een padelbaan aan te leggen. Sportzaccom helpt graag bij de aanleg van jullie padelbaan. In de aanpak van Sportzaccom staat de klant centraal. Plan dus eerst een gesprek met ons in, zodat we een helder overzicht kunnen krijgen van mogelijkheden, wensen, budget en minimale eisen vanuit de vakbond. Graag geven we jullie ons onafhankelijke advies en realiseren we een overzichtelijke begroting.


Profiteer van het unieke concept van Sportzaccom, wat uw investeringskosten over een lange periode uitsmeert. We ontnemen u graag de tijd en moeite die u in het aanleggen van de padelbaan voor uw vereniging stopt. Ik praat graag verder met u onder het genot van een bakje koffie!

Vergunning padelbaan

Padelbanen aanleggen vergt vaak vergunningen. Sportzaccom kijkt met plezier naar de investeringen en regels rondom jullie zaak. We weten alles van de minimale eisen voor jullie padelbaan vanuit vakbonden en ontnemen u graag uw kopzorgen over zulk soort wetgevingen. Met Sportzaccom is uw padelbaan binnen mum van tijd aangelegd, gaat de padelbaan jarenlang mee door uitstekend onderhoud en hebt u geen kopzorgen!


Nieuwsgierig naar de vaardigheden van Sportzaccom voor de aanleg van jullie padelbaan? We kunnen jarenlang speelplezier garanderen aan jullie club of wijk! Neem contact met ons op, zodat we in gesprek kunnen komen. 

Onze expertise tovert jullie lap grond om in een kwaliteitspadelbaan!