Over ons


Bij de aanpak van Sportzaccom worden uw investeringskosten niet alleen verlaagd, maar ook uitgesmeerd over een periode van 10 jaar. Zo is uw begroting een stuk eenvoudiger!


We kunnen met dit concept veel meer verenigingen helpen en het sportplezier in de samenleving ook in de toekomst vol onzekerheden voortzetten! Ook renovaties zijn op deze manier makkelijk inpasbaar. Bij Sportzaccom heb je de garantie op optimale speelvelden, optimale verlichting en uitstekend onderhoud.

Ontstaan 

Sportzaccom

Graag zien we dat iedereen in Nederland de juiste en voldoende mogelijkheden tot sport heeft. Kunstgrasvelden zijn dan ook voor veel verenigingen zijn kunstgrasvelden onmisbaar. Het betalen van de aanleg, het onderhoud en renovatie van zo'n veld is echter steeds lastiger.


Steeds meer gemeenten worden geconfronteerd met forse begrotingstekorten. Het investeren in bijvoorbeeld kunstgras voor sportvelden wordt steeds lastiger om uit te leggen, wanneer de burger meer moet betalen om begrotingstekorten weg te werken. Verder zijn veel verenigingen ook op zichzelf aangewezen voor het verduurzamen van hun sportvelden met bijvoorbeeld LED Sportveldverlichting.


De kosten voor een sportveldinvestering worden met het unieke concept van Sportzaccom niet alleen verlaagd, maar ook uitgespreid over een periode van 10 jaar. Op deze manier kunnen er veel meer verenigingen aan sportvelden van kwaliteit worden geholpen en kunnen renovaties makkelijker worden ingepast. Wij bieden de garantie op optimale speelvelden, verlichting en onderhoud.

Hoe werken wij?

Door samen te werken met partners, leveren wij de juiste diensten en producten voor jouw duurzame sportveld. Allereerst komen we graag met je in gesprek om kennis te maken en om te inventariseren wat de wensen en eisen zijn. Zo kunnen wij goed inzichtelijk krijgen waar de behoeftes liggen en kunnen wij ons advies hierop aanpassen.


We ondersteunen in het regelen van een financiering. Dit kan in de vorm van subsidie, van een lening, of van het afbetalen van de velden in een leaseconstructie. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om hier combinaties van te maken. We kijken per case wat de juiste aanpak is.


Als de financiering geregeld is, zullen wij alles realiseren wat met het sportveld te maken heeft op een duurzame manier. Denk hierbij aan LED verlichting, isolatie voor het clubhuis en zonnepanelen. Zo profiteer je van lagere energiekosten en ga je mee met de tijd.


Naast de financiering en verduurzaming van het veld, maken wij ook een onderhoudsplan waarin we duidelijk uitleggen hoe voor het veld gezorgd moet worden en wanneer wij langs komen om het nodige onderhoud uit te voeren.


Sportzaccom ondersteunt én realiseert dus het hele traject. Heeft u al een sportveld en bent u op zoek naar alleen verduurzaming of onderhoud? Ook daarvoor kunt u terecht bij Sportzaccom.

Kom in contact met ons

Of plan hier een afspraak in