Hockeyveld aanleggen


Bij Sportzaccom zit je op de juiste plek voor het aanleggen van een hockeyveld in de wijk of bij de sportvereniging. Samen gaan we voor betaalbaarheid en kwaliteit.

Een hockeyveld aanleggen kan heel wat tijd, geld en moeite kosten. Wellicht hebt u heel wat kopzorgen hoe u uw vereniging gaat voorzien van een mooi en betaalbaar hockeyveld dat jarenlang meegaat. Sportzaccom biedt de oplossing! Graag helpen we u door uw zorgen over te nemen en te zorgen voor een betaalbare investering. We smeren het terugbetalen van de investering over een periode van bijvoorbeeld tien jaar uit, waardoor u uw hockeyveld kunt aanleggen. 

Een hockeyveld aanleggen gebeurt bij Sportzaccom met oog voor detail en eisen. We maken samen een mooi ontwerp, een betrouwbaar financieringsplan en jarenlang speelplezier. Kom met ons in contact voor een gesprek over wensen en budget!

Kunstgras hockeyveld

De specialisten van Sportzaccom letten op uw wensen en de eisen van de bond bij het aanleggen van uw hockeyveld. We helpen u ook graag bij het uitzoeken van de beste optie. Een kunstgras hockeyveld is bijvoorbeeld duurder, maar vergt minder onderhoud en kan gebruikt worden in allerlei weersomstandigheden.

Sportzaccom zorgt voor een overzichtelijke begroting en de juiste kwaliteit en regelopvolging vanuit de vakbond. Op deze manier worden onze projecten altijd naar tevredenheid afgerond! Samen denken we na over bijvoorbeeld tribunes, soorten verlichting en financiering. Laat u inlichten door Sportzaccom over de eigenschappen, onderhoudszaken en levensduur van uw hockeyveld. 

Hockeyveld ondergrond

Zoals hiervoor al vermeld, houden we bij Sportzaccom ook zeker rekening met de regels die er vanuit de vakbond opgesteld zijn. Ook kijken we zorgvuldig naar de ondergrond van uw hockeyveld, zodat er nog jarenlang speelplezier gerealiseerd kan worden. Aarzel niet om een bakje koffie in te plannen bij Sportzaccom. We helpen u graag verder in een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden. Al vele gemeenten en verenigingen gingen u naar tevredenheid voor! Realiseer jarenlang speelplezier op een duurzaam hockeyveld.