Voetbalveld aanleggen


Bij Sportzaccom realiseren we ons dat het niet zomaar iets is om een voetbalveld aan te leggen. Wellicht bent u met de vereniging al een hele tijd aan het sparen voor een nieuw veld en is het spannend om de investering aan te gaan. Door in samenwerking met ons te gaan, wordt het veel makkelijker om de stap te nemen. Wij van Sportzaccom zorgen voor betaalbare investeringen van goede kwaliteit.

Onze experts wijzen jullie graag de juiste weg in het aanleggen van jullie voetbalveld. Met ons unieke concept zorgen we ervoor dat iedere vereniging kan sporten op de juiste bodem, met de juiste regels vanuit de vakbond. Door de investeringskosten te verlagen en deze uit te spreiden over een periode van tien jaar, wordt een voetbalveld aanleggen veel toegankelijker. Zo blijven we sporten met elkaar! Vertrouw jullie zaak toe aan Sportzaccom.

Kunstgras voetbalveld aanleggen kosten

Bij Sportzaccom staat u als klant met uw wensen centraal! Dat houdt concreet in dat we er alles aan doen om uw wensen te realiseren binnen uw budget. Een onafhankelijke partner als Sportzaccom helpt u met het uitzoeken van de beste aannemers. Hierbij is het belangrijk om duurzame materialen te kopen, zodat uw voetbalveld jarenlang meegaat na aanleg. Daarnaast letten we op scherpe aanbiedingen en zorgen we voor overzichtelijke investeringskosten. 

Door Sportzaccom in te schakelen, hebt u heel wat minder hoofdzorgen over begroting, en de realisatie van de minimale eisen vanuit de vakbond. Laat uw kunstgras voetbalveld aanleggen en onderhouden door Sportzaccom! Neem snel contact met ons op, zodat we samen een kopje koffie kunnen drinken en de wensen kunnen bespreken. Zo krijgen we goed voor ogen wat de beste optie is voor uw kunstgras voetbalveld.

Kunstgras speelveld

Leg jullie kunstgras speelveld aan met behulp van Sportzaccom. We staan voor jullie klaar, breek dus vooral niet langer je hoofd over de begrotingen en risico's! Door jullie voetbalveld aan te leggen in samenwerking met Sportzaccom, wordt jullie jarenlang speelplezier gegarandeerd. Kom vooral in contact met ons, zodat we samen de mogelijkheden kunnen ontdekken. Geniet zo snel mogelijk van het spelen op jullie kunstgras speelveld!