Renovatie voetbalveld


Een voetbalveld verslechtert door de jaren heen, al gebeurt dat wel sneller bij natuurgras dan bij kunstgras.

Een voetbalveld verslechtert door de jaren heen, al gebeurt dat wel sneller bij natuurgras dan bij kunstgras. Zelfs met het beste onderhoud is er op een gegeven moment een renovatie nodig. Sportzaccom staat voor jullie voetbalvereniging of wijkvoetbalveld klaar om er weer een prachtig en fris voetbalveld van te maken.  

Aanleg en renovatie voetbalveld

Voor de renovatie en aanleg van een voetbalveld voeren de experts van Sportzaccom allereerst een gesprek over de mogelijkheden, wensen en kosten. Zo kunnen we samen met de klant beslissen hoe het ontwerp eruit moet komen te zien en welke eventuele randafwerkingen of tribunes er worden vervangen of toegevoegd in de renovatie. Vervolgens gaan we aan de slag met de renovatie, zodat jullie weer jarenlang speelplezier hebben op het voetbalveld!  

Uitbreiding voetbalveld

Aarzel niet om contact met Sportzaccom op te nemen als je graag een renovatie wilt aanvragen of wilt informeren naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een uitbreiding. We helpen je graag verder! Bel ons als je wilt profiteren van onze expertise en ondersteuning bij de renovatie van jullie voetbalveld.

Beste kwaliteit in de markt


Wij werken enkel met de beste en meest duurzame materialen, aannemers en installateurs zodat het veld altijd in top conditie is.


Betaalbaar speelplezier


Wij zorgen niet alleen voor lagere investeringen, maar omdat deze periodiek worden betaald zijn deze ook eenvoudig in de begroting op te nemen.


Geen zorgen over onderhoud


Wij verzorgen het onderhoud en kunnen dan ook de beste kwaliteit garanderen. Onze velden voldoen gedurende deze periode aan de door de bonden gestelde eisen.


Kom in contact met ons

Of plan hier een afspraak in